Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
1 Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. frisk grønn asparges delt på langs
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 297 kcal
Fett 6 g
Protein 25.6 g
Karbohydrat 34 g 
Jern 1.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. frisk grønn asparges delt på langs
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 297 kcal
Fett 6 g
Protein 25.6 g
Karbohydrat 34 g 
Jern 1.1 mg

Slik gjør du

2 Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.

trinn du kan merke av
For å få tynne skiver med gulrot kan du bruke en potetskreller.
Gulrotsuppe 3f
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3b Ferske vårruller med ytrefilet av svin
3c Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server vårrullene med woksausen som en dipp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 04:01:58