Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet blomkål med gremolata

Grillet blomkål med gremolata

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss olivenolje

Gremolata:

  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron

Til servering:

  • ca. 2 dl gresk yoghurt
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Å grille blomkål er en hit i sommer, og det er ikke så rart - den milde, fine blomkålen endrer helt karakter og blir full av smak etter en runde over flammene. Topp blomkålbiffen med nydelig, frisk gremolata med valnøtter, urter og sitron. En super vegetarisk middag, eller bruk den som tilbehør til for eksempel grillet kyllingfilet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss olivenolje

Gremolata:

  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. sitron

Til servering:

  • ca. 2 dl gresk yoghurt
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte yoghurt med plantebasert yoghurt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 06:12:31