Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Thaisalat med grapefrukt

Thaisalat med grapefrukt

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. gulrot
  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. rosa grapefrukt
  • 2 stk. vårløk
  • revet skall av 1 stk. lime
  • 0,25 bunt grovhakket frisk koriander
  • 1 pk bønnespirer (á 200 g)
  • 2 ss sesamfrø

Dressing:

  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss nøytral olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 177 kcal
Fett 6.2 g
Protein 7.6 g
Karbohydrater 20.5 g
Jern 1.8 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En frisk og spicy salat med sprø grønnsaker og deilig grapefrukt! Perfekt tilbehør til en saftig biff, eller servert som en lett vegetarrett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. gulrot
  • 0,5 stk. hodekål
  • 2 stk. rosa grapefrukt
  • 2 stk. vårløk
  • revet skall av 1 stk. lime
  • 0,25 bunt grovhakket frisk koriander
  • 1 pk bønnespirer (á 200 g)
  • 2 ss sesamfrø

Dressing:

  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss nøytral olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 177 kcal
Fett 6.2 g
Protein 7.6 g
Karbohydrater 20.5 g
Jern 1.8 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke juliennejern: Bruk en ostehøvel og høvle lange, tynne «flak» av squashen. Stopp når du kommer inn til den svampaktige kjernen, snu på squashen og fortsett å høvle til du bare har igjen kjernen. Legg skivene oppå hverandre og skjær dem i tynne strimler med en skarp kniv. Gjør det samme med gulrot.

 Pynt gjerne med frisk koriander. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 22:48:47