Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
grov rullekake
På MatStart finner du oppskrift på Grov rullekake tilpasset bakeglade barn. Besøk matstart.no

Grov rullekake

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 1 ts bakepulver

Fyll:

  • ca. 3 dl jordbærsyltetøy
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rullekake laget på sammalt mel inneholder litt mer næringstoffer og har en god og nøtteaktig smak. Server med masse friske bær og gjerne litt mynte ,- fresht og godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 1 ts bakepulver

Fyll:

  • ca. 3 dl jordbærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
  2. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.
  3. Legg matpapir på bakebordet og strø sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt.
  4. Smør på fyllet og rull kaken sammen, gjerne ved hjelp av matpapiret. Pakk kaken litt stramt inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned.

Server nylaget rullekake, gjerne i følge med friske bær.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 14:33:50