Svinebiff med sennep- og aprikossaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Renskåret svinekjøtt er anvendelig og rask mat med mange variasjonsmuligheter. Og med denne søt-sterke sausen til, har du en knallgod middag i løpet av få minutter.

Ingredienser

  • 150 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ss rødvinseddik
  • 2 ss aprikossyltetøy
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i ca. 1 cm tykke skiver.
  2. Visp sammen sennep, rødvinseddik, aprikossyltetøy og hvitløk i en skål.
  3. Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttet ca. 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
  4. Hell over aprikos- og sennepsblandingen og senk varmen. Legg på lokk og la svinebiffen surre seg ferdig, ca. 3-4 minutter. Løft kjøttet ut av pannen og legg det over på en tallerken. Smak til sausen til med litt salt og kvernet pepper om nødvendig.

Server med ris.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.