Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bygotto

Byggotto

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g søtpotet
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 250 g byggryn
  • 7,5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 200 g mangold eller spinat
  • 50 g parmesan eller vegetarisk alternativ
  • 150 g fetaost (kan utelates)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bygg er et av de kornslagene vi dyrker mest av i Norge, og som vi godt kan spise oftere. Bytt ut risen med bygg neste gang du skal lage risotto, og du får en smakfull rett full av næring og gode smaker. Server som egen rett, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g søtpotet
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 250 g byggryn
  • 7,5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 200 g mangold eller spinat
  • 50 g parmesan eller vegetarisk alternativ
  • 150 g fetaost (kan utelates)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Her er flere gode forslag til hvordan du kan spise mer bygg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Risotto

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 07:02:53