Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver fenalår
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 8 blader frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fenalår har en unik smak og er en av Norges aller mest kjente og kjære spekematdelikatesser. Her får skiver av fenalår følge med nøkkelost og whiskymarinerte svisker. De små fortreffelighetene passer utmerket som snacks eller en appetittvekker til gjestene ved velkomst. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver fenalår
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 8 blader frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Legg svisker i en liten skål med whisky over natten.
  2. Skjær skiver av nøkkelost i to på langs.
  3. Tørk av sviskene. Brett halvparten av fenalår skivene i to og rull en sviske inn i hver skive. Rull så disse inn i nøkkelosten.
  4. Legg resten av fenalår skivene på et fat eller en tallerken. Legg rullene oppå og pynt med et blad basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 16.04.2024 12:40:34