1. Renskjær nakkekoteletter fri for bein og skjær kjøttet i tynne skiver. Legg kjøttet i en dobbel plastpose. Bland sammen en marinade av chilipulver, soyasaus, sukker, sesamolje, hvitløk og risvin. Hell marinaden over i posen og la kjøttet marinere i minimum 30 minutter.
2. Bland sammen ingrediensene til dressingen. La den gjerne stå å trekke smak i 1 time før bruk.
3. Visp sammen egg, sukker og salt i en bolle. Ha i mel, og rør godt til en jevn og klumpefri røre. Spe med melk til den har en tynn, fin konsistens. La den svelle i ca. 15 minutter.
4. Røren gir ca. 10 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med smør, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Pensle med egg, og la det stivne slik at pannekaken får en blank overflate.
5. Stek marinerte strimler av nakkekoteletter raskt i en stekepanne med olje, 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
Fyll stekte pannekaker med salat, vårløk, thai basil og kjøtt. Ha over dressing til slutt.