Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pinnebrød med sjokolade og nøtter

Pinnebrød med sjokolade og nøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl nøytral nøytral olje
  • 2 dl lunkent vann
  • 200 g sjokolade
  • 200 g hasselnøtter eller mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pinnebrød er turmat over de fleste turmat. Blander du inn sjokoladebiter og nøtter i deigen blir det en ekstra høydare på en klassiker. God tur!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl nøytral nøytral olje
  • 2 dl lunkent vann
  • 200 g sjokolade
  • 200 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Blande det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. 
  2. Grovhakk sjokolade og nøtter og elt det godt inn i deigen.
  3. Del deigen i fire emner.
  4. Trill til pølser i passende lengder. Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål eller grill til de er gylne og deigen slipper pinnen.

Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 06:40:30