Potetsalat

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Klassisk potetsalat med rømme og majones er populær på koldtbordet og som tilbehør til grillmaten.

Ingredienser

  • 6 stk store potet

Dressing:

  • 4 stk finsnittet vårløk
  • ½ stk finhakket løk
  • 2 ss finhakket sylteagurk, hel
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 boks lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss soyasaus
  • ½ ts tabasco
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell poteter og kok dem i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del dem i passe store terninger.
  2. Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper. 
  3. Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering. 
Tilsett gjerne noen urter som du liker. Gressløk, timian og dill smaker veldig godt i potetsalat.

 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.