Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet ørret med agurksalat

Grillet ørret med agurksalat

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g hel ørret eller røye
  • 1 stk. sitron
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. gulrot
  • 2 kvister frisk dill
  • 2 ss nøytral olje

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 stilker frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g hel ørret eller røye
  • 1 stk. sitron
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. gulrot
  • 2 kvister frisk dill
  • 2 ss nøytral olje

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 2 stilker frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del gjerne en sitron i to og legg den på grillen med snittflaten ned samtidig som du griller fisken. Da har du deilig ekstra dressing til fisken. Nypoteter og en klatt rømme hører med til servering. Grillet ørret med agurksalat

Grillet ørret med agurksalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 23.04.2024 23:17:45