Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god panne reinsdyrskav med mye smak og enkel tilberedning. Servert med rosenkål og ovnsbakte poteter er dette en klassiker hele familien vil like.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter.

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 00:26:14