Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrskav med ostesaus og ovnsbakte poteter

Reinsdyrskav med ostesaus og ovnsbakte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 12 stk. nypotet , evt. amadinepotet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss margarin til steking
  • 150 g frisk sjampinjong
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 200 g rosenkål
  • 2 dl vann
  • 1 beger baconost , 200 g
  • 2 stk. grovhakket vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Reinsdyrskav, eller finnbiff, er anvendelig, smakfull og rask mat. Her har vi laget en deilig gryte med masse smak. Å bruke baconost er lurt - den tykner sausen uten bruk av mel. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 12 stk. nypotet , evt. amadinepotet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss margarin til steking
  • 150 g frisk sjampinjong
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 200 g rosenkål
  • 2 dl vann
  • 1 beger baconost , 200 g
  • 2 stk. grovhakket vårløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server rykende varm med de ovnsbakte potetene. Tyttebær smaker godt til.

Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.

Reinsdyrskav med ostesaus og ovnsbakte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 07:09:09