Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med reinsdyrskav

Pasta med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g store pastaskjell eller liknende
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. fennikel
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvem sier at reinsdyr er forbeholdt høytid og helg? Her har du en rask og god hverdagsrett med reinsdyrskav - på bordet på under en halv time. Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g store pastaskjell eller liknende
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. fennikel
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 01:06:51