Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ferske vårruller med suovas

Ferske vårruller med suovas

Ingredienser

porsjoner

Betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 0,5 bunt grovhakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Dipp:

  • 3 ss riseddik
  • 2 ss sukker
  • 6 ss vann
  • 1 ss frisk gressløk
  • 1 stk. grønn chili , i tynne skiver
  • 1 båt grovhakket hvitløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 277.5 kcal
Fett 12.8 g
Protein 21.3 g
Karbohydrater 17.6 g
Jern 3.5 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

På høsten er betesesongen på sitt beste! Med fargerike beter får du enkelt en frisk og crispy betesalat, som passer utrolig godt til det røkte suovas kjøttet. Suovas er skavet røkt reinsdyrkjøtt, men du kan fint bruke vanlig reinsdyrskav i denne oppskriften. Rispapirrullene blir like gode!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. rødbete
  • 1 stk. polkabete
  • 0,5 bunt grovhakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. appelsin
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Dipp:

  • 3 ss riseddik
  • 2 ss sukker
  • 6 ss vann
  • 1 ss frisk gressløk
  • 1 stk. grønn chili , i tynne skiver
  • 1 båt grovhakket hvitløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 277.5 kcal
Fett 12.8 g
Protein 21.3 g
Karbohydrater 17.6 g
Jern 3.5 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk gjerne plasthansker når du skreller og kutter rødbeter da de raskt setter farge.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sunn start på året + lytterspørsmål

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 00:24:51