Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet reinsdyrskav med potetmos

Kremet finnbiff med potetmos

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g aromasopp eller annen frisk sopp
  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 ts tørket rosmarin
  • 4 stk. knuste einebær
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Potetmos:

  • 10 stk. melen potet
  • 2 ss smør
  • 2 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En varmende koserett med kremet reinsdyrskav servert med en luftig potetmos. Snakk om hurtigmat fra vidda!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g aromasopp eller annen frisk sopp
  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 ts tørket rosmarin
  • 4 stk. knuste einebær
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Potetmos:

  • 10 stk. melen potet
  • 2 ss smør
  • 2 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også godt bruke kjøttdeig av reinsdyr eller annet vilt i denne retten.
Istedenfor en mos lagd bare av potet, kan du godt tilsette hvite rotfrukter som sellerirot, pastinakk, jordskokk eller persillerot i mosen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 18:32:12