Karrigryte Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 4Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk kyllingfilet , i biter 4 ss hot curry pulver 2 ss olje , til steking 10 stk sjalottløk , grovhakket 3 båt hvitløk , finhakket 1 l hønsebuljong (utblandet) 2 stk rød paprika , i biter 1 stk purre , i skiver 1 ts salt 2 ts pepper Vis næringsinnhold Energi 390kcal Fett 8.7g Protein 37.6g Karbohydrater 39.8g Jern 4.9mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Du trenger: kyllingfilet, hot curry pulver, hvitløk, paprika, olje, sjalottløk, hønsebuljong (utblandet), salt, pepper og brød. Skjær kylling i biter. Brun dem i en gryte med olje sammen med hot curry. Brun gjerne kjøttet i flere omganger slik at du får en fin stekeskorpe og unngår at kjøttet begynner å koke. Ha i løk og hvitløk, la det surre 2-3 minutter. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter. Ha paprika og purre i de siste 2 minuttene. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt mer hot currypulver dersom du ønsker gryten sterkere. Server suppen med grovt brød. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.