Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pavlova til påske

Pavlova til påske

Ingredienser

8  porsjoner

Vaniljekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • ca. 200 g påskeegg
  • 1 pk Kvikk Lunsj
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova + påskeegg + kvikklunsj = en skikkelig påskekake! Pavlova passer alle anledninger, og toppet med deilig påskegodt blir dette en skikkelig fargerik fest som kommer til å friste både små og store. Lag den med hjemmelaget vaniljekrem eller gå for en raskere versjon og bruk en ferdigvariant.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner

Vaniljekrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 1 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 3 stk. gelatinplater

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Til servering:

  • ca. 200 g påskeegg
  • 1 pk Kvikk Lunsj

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3c

Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær. Eller kanskje du har lyst på en variant med smash eller med frisk appelsin?

Pavlova til påske

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 15:34:40