skip navigation
matprat logo

Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor kanskje verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme.

Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor kanskje verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme.Kjøttet vi får fra reinsdyr er en av de mest eksotisk råvarene som Norge har å by på. Med en så fantastisk råvare er det derfor kanskje verdt å merke seg, at det kun er 300 gram til hver av oss i året. Så velg dine oppskrifter med omhu. Her er våre favoritter. Vel bekomme

Steke- og koketips

Her finner du kjernetemperatur og nyttige steke- og koketips for reinsdyrkjøtt.

300 Instagram - Filmen fra folket

Vi ba deg sende inn dine gode øyeblikk – fra norsk natur, fra reindrifta, fra måltider med reinkjøtt. Resultatet ser du her: Filmen om 300 gram reinsdyrkjøtt, laget av Norge. 

Møt to av bidragsyterene bak filmen 300 instagram