Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kinderegg fylt med ostekake

Kinderegg fylt med ostekake

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kinderegg
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss melis
  • ca. 1 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg hører med til påske! Det er ikke bare kokt egg til frokost som gjelder - her har du et deilig lite påskeegg som kan serveres til dessert eller som kveldskos. Kinderegg fylt med deilig ostekake og apriossyltetøy - NAM!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kinderegg
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss melis
  • ca. 1 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy

Slik gjør du

  1. Skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv. 
  2. Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og blandingen har blitt litt luftig. 
  3. Pisk kremfløte stiv, og vend den foriktig inn i osteblandingen. Ha osteblandingen i en sprøytepose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen. 
  4. Legg litt aprikossyltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt. 
  5. La eggene stå kaldt til de skal serveres. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 10:47:36