Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lapper
La barna lage lapper selv! MatStart har oppskrifter tilpasset små kokker. Besøk matstart.no

Lapper

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 lapper

  • 4 dl hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 stk. egg
  • 2,5 ss sukker
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts bakepulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nystekte lapper, eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. De kan tilberedes både inne og ute. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 30 lapper

  • 4 dl hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 stk. egg
  • 2,5 ss sukker
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Spis lappene lune med syltetøy eller rørte bær. 

Tilsett 1 ts kanel, 1 ts kardemomme og 1 ts malt ingefær i lapperøren. Da kan du steke krydderlapper og servere dem med pisket krem og eplemos.

Det finnes et hav av ulike oppskrift på lapper. Hva med å prøve deg på kikert-lapper eller rislapper?

Rislapper

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 15:06:25