Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnspannekake med honning og nøtter

Ovnspannekake med honning og nøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smeltet smør (pluss litt ekstra til formen)

Til servering

  • 2 ss flytende honning
  • 1 dl grovhakkede hasselnøtter
  • 4 stk. frisk aprikos plommer eller annen frukt
  • 2 ts melis
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smeltet smør (pluss litt ekstra til formen)

Til servering

  • 2 ss flytende honning
  • 1 dl grovhakkede hasselnøtter
  • 4 stk. frisk aprikos plommer eller annen frukt
  • 2 ts melis

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 225 °C.
  2. Visp sammen egg, melk, mel og smeltet smør til en glatt og klumpfri røre.
  3. Smør en ildfast form (ca 20x30 cm.) med litt smør. og hell i røren. Plasser formen midt i stekeovnen i ca 25 minutter, til pannekaken har hevet seg godt og er vakkert gyllenbrun.
  4. Ringle over honning, dryss over hakkede nøtter og aprikos i biter og dryss litt melis på toppen. Server rykende varm. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 12:01:25