Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pannekaketårn med kjøttsaus

Pannekaketårn med kjøttsaus

Ingredienser

porsjoner

Kjøttsaus:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 300 g kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl vann

Pannekakerøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 3 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking

Hvit saus:

  • 4 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 dl revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Barn elsker pannekaker! Denne oppskiften passer til både voksne og barn, i tillegg er den lett for barna å være med på å lage. Har du stekt for mange pannekaker en dag er dette en fin måte å bruke rester av pannekaker til å lage en rask hverdagsmiddag.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kjøttsaus:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 300 g kjøttdeig
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl vann

Pannekakerøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 6 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 3 stk. egg
  • 2 ss margarin til steking

Hvit saus:

  • 4 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 dl revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 17:49:25