Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølsepai

Pølsepai

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Paifyll:

  • 4 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Paifyll:

  • 4 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 23.04.2024 10:17:48