Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskepudding med hvit saus i terteskjell

Terteskjell med fiskepudding og reker

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • ca. 0,5 ts salt
  • ca. 0,25 ts pepper
  • eventuelt 0,25 ts malt muskat
  • 8 stk. terteskjell
  • 600 g fiskepudding
  • 1 dl frosne erter
  • 100 g pillede reker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • ca. 0,5 ts salt
  • ca. 0,25 ts pepper
  • eventuelt 0,25 ts malt muskat
  • 8 stk. terteskjell
  • 600 g fiskepudding
  • 1 dl frosne erter
  • 100 g pillede reker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server skjellene med blandingen og topp gjerne med frisk dill eller gressløk og en skvis med sitron for ekstra smak.

Fiskepudding med hvit saus i terteskjell

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 18.07.2024 13:53:20