Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krumkaker

Glutenfrie krumkaker

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir cirka 20 kaker

  • 150 g smør
  • 3 stk. egg
  • 125 g sukker
  • 75 g glutenfritt, lyst mel
  • 75 g potetmel
  • 0,5 ts malt kardemomme
  • 0,5 dl vann
  • ca. 1 ss smør til steking

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Krumkaker er en av de mest populære julekakene, og er også den eldste av julekakene våre. Her er oppskrift på en knasende sprø variant uten gluten.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon gir cirka 20 kaker

  • 150 g smør
  • 3 stk. egg
  • 125 g sukker
  • 75 g glutenfritt, lyst mel
  • 75 g potetmel
  • 0,5 ts malt kardemomme
  • 0,5 dl vann
  • ca. 1 ss smør til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB12 24.01.2025 10:54:40