Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brødrasp

Hjemmelaget griljermel av tørt brød

Ingredienser

  • 1 stk. daggammelt brød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget griljermel, strøkavring, strøbrød, brødkrum eller brødrasp er en enkel måte for å bruke opp tørt brød. Bruk griljermel i dine favortt kjøttboller, på toppen av fiskegratengen eller til panering av schnitzler og fiskepinner. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. daggammelt brød

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk griljermel eller brødrasp til panering, i vaffelrøra, i smuldrepai, gratinering og mye mer. Holdbarheten på brødrasp er 1 mnd i en tett oppbevaringsboks, eller et år i fryseren.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 24.04.2024 04:53:04