Marinert biff med grønnsaksspyd

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her er en frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du en rask og ekstra smakfull middag.

Ingredienser

  • 4 stk marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk sjalottløk
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 8 stk gul cherrytomat
  • 1 stk grønn squash
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 8 stk grillspyd
Vis næringsinnhold
Energi
259kcal
Fett
7.2g
Protein
40.6g
Karbohydrater
6.2g
Jern
4.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.