Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff i skiver på grillen

Grillet biff i skiver

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g mørbrad eller ytrefilet av storfe i skiver
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 166 kcal
Fett 3.4 g
Protein 33.3 g
Karbohydrater 0 g
Jern 3.4 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En perfekt grillet biff - gjør ekstra stas på grillmåltidet! Hvordan grille biffen, kan du se fremgangsmetoden på her.    

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g mørbrad eller ytrefilet av storfe i skiver
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 166 kcal
Fett 3.4 g
Protein 33.3 g
Karbohydrater 0 g
Jern 3.4 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Server gjerne med grillede grønnsaker, og grillet sitron - som du klemmer over kjøttet til slutt. 

Biff i skiver på grillen

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 21:35:36