Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillede grønnsaker med halloumi

Grillede grønnsaker med halloumi

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 pk halloumiost á 250 g
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. aubergine
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet halloumi og aurbergine i krydret tomatsaus – en ordentlig smak av Middelhavet! Passer perfekt som et vegetarisk måltid på grillen, eller som en varm og god tapasrett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 pk halloumiost á 250 g
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. aubergine
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du sløyfe halloumi - eller erstatte den med marinert og grilla tofu. 

Server med en gang. Retten smaker også nydelig når den er lun.

Grillede grønnsaker med halloumi

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 15:21:39