Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Suppelapskaus

Suppelapskaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ts provencekrydder
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med flatbrød eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 13:50:30