Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Banket agurksalat

Under 550 Kalorier

Ingredienser

  • 1 stk. agurk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 stk. kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

55.5kcal

Energi

5g

Fett

0.8g

Protein

1.3g

Karbohydrater

0.3mg

Jern

Del

Banket agurksalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Verdens raskeste agurksalat lager du på et minutt ved hjelp av et kjevle eller en kraftig tresleiv. Bonus er å få slå av seg litt innebygget frustrasjon…

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. agurk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 stk. kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

55.5kcal

Energi

5g

Fett

0.8g

Protein

1.3g

Karbohydrater

0.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Vask agurken og fjern eventuelt noe av skallet.
  2. Legg agurken på en skjærfjøl og bruk et kjevle eller en stor tresleiv til å slå den i biter (stopp for den har blitt helt most).
  3. Ha bitene i en skål og bland inn resten av ingrediensene.
For en mer asiatisk twist på salaten, kan du blande inn litt sesamolje og finkuttet hvitløk. Du kan også smake den inn med chili, vårløk eller friske urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB12 27.11.2022 10:56:03