Svinekoteletter med stuede grønnsaker Kategori Rask Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Dette er deilig, dansk husmannskost med svinekoteletter. Paneringen gjør kjøttet ekstra saftig, og med de stuede grønnsakene har du grønnsaker og saus i ett. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk kotelett av svin 1 stk egg 2 dl brødrasp 1 ts salt 1⁄2 ts pepper 2 ss margarin til steking Stuede grønnsaker: 600 g frossen grønnsaksblanding 1 ss margarin 2 ss hvetemel 3 dl vann Slik gjør du Pisk egg lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål. Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend dem først i egg og deretter i brødrasp. Stek kotelettene pent brune på begge sider i ca. 2 minutter, og la dem ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca. 2 minutter. Kok grønnsaker. Smelt margarin, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn. Server med kokte poteter. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.