Ingredienser

Purre- og olivenrøre:

  • 0,5 glass kalamata oliven
  • 0,25 stk. purre (det grønne)
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 boks crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 bunt finhakket bladpersille

  • 8 stk. potet
Del

Svinebiff med purre- og olivenrøre

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Finhakket oliven, purre og selleristang blir til et smakfullt tilbehør til klassisk og saftig svinebiff. Det er middagsmaten sin, det! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllinggryte med selleri.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Purre- og olivenrøre:

  • 0,5 glass kalamata oliven
  • 0,25 stk. purre (det grønne)
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 boks crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 bunt finhakket bladpersille

  • 8 stk. potet

Slik gjør du

  1. Kok poteter til de er så vidt møre, ca. 20 minutter.
  2. Finhakk oliven, purreløk og selleri og bland dette med créme fraîche. Smak til med salt og pepper. Sett kjølig til du skal spise.
  3. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side, i en panne med margarin. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side.

Server svinebiff med kokt potet og purre- og olivenrøre. 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant