Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin

Mangosalat

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. mango
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 0,5 ss olje
Del

Svinekoteletter med mangosalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om du tror familiens smaksløker er klar for nye utfordringer, kan du servere dem denne deilige middagsretten. Søt og syrlig mango, løk og chilisaus passer glimrende til stekte svinekoteletter!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin

Mangosalat

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. mango
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 0,5 ss olje

Slik gjør du

  1. Skjær bort bein og det meste av fettet på koteletten. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.
  2. Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.

Server gjerne kotelettene med ris og litt søt chilisaus til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant