Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin- og brokkoligrateng

Svin- og brokkoligrateng

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g frossen brokkoli
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 poser bretagnesaus
  • 2 stk. egg
  • 2 dl revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grateng er super mat å lage av rester. Vi har brukt kjøttdeig av svin, men her kan i grunnen alt brukes. Og har du ikke mye kjøtt, kan du supplere med dobbelt så mye grønnsaker! Vi har juksa litt, og bruker en posesaus som basis. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g frossen brokkoli
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 poser bretagnesaus
  • 2 stk. egg
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med råkost eller salat og godt brød.

Brokkoli kan godt byttes ut eller suppleres med med de grønnsakene du har for hånden. Har du rester av makaroni eller spagetti, er de perfekte å blande i formen. Kalde poteter eller potetmosrester kan du klemme ut som et lokk på toppen og drysse ost over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 12:06:46