Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt sei med sopp

Stekt sei med sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri seifilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g aromasopp
  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g ferdig vasket grønnkål
  • 1 ss sesamolje (kan utelukkes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri seifilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g aromasopp
  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g ferdig vasket grønnkål
  • 1 ss sesamolje (kan utelukkes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 22.07.2024 20:08:06