Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr. potet og løk

Viltsnadder

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 350 g kokt potet
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 350 g flatbiff av reinsdyr
  • 6 stk. knuste einebær
  • 1 dl rørt tyttebær til servering
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du lyst på enkel og god snadderbiff av vilt? Stekte poteter og løk, mør og smakfull reinsdyrbiff og nyrørte tyttebær er norsk snaddermat på sitt beste! 

 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 350 g kokt potet
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 350 g flatbiff av reinsdyr
  • 6 stk. knuste einebær
  • 1 dl rørt tyttebær til servering

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrskav eller suovas (skavet røkt reinsdyrkjøtt) passer også godt i denne retten.
Har du frisk eller frosset sopp, er det godt å føye til det sammen med resten av ingrediensene. Mange vil også gjerne ha mer grønnsaker til. En god salat eller dampede aspargesbønner passer godt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 11:09:26