Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. chilipølse i skiver/biter
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. maistortilla /wrap
  • 200 g kremost naturell
  • 1 boks guacamole à 250 g
  • 1 pk ruccula
Del

Pølsewrap

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Har man først lært seg kunsten å wrappe en wrap, er veien kort til det å fikse seg en alt-i-ett rett. En wrap passer utmerket som utfluktsmat, til forrett eller som et enkelt mellommåltid. Wrap on!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 8 stk. chilipølse i skiver/biter
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. maistortilla /wrap
  • 200 g kremost naturell
  • 1 boks guacamole à 250 g
  • 1 pk ruccula

Slik gjør du

  1. Skjær pølse i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.
  2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole. 
  3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant