Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss frossen spinat
  • 0,5 stk. strimlet vårløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin , til steking
  • 50 g røkelaks
Del

Omelett med spinat og røkelaks

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En porsjonsomelett er superraskt å lage. I løpet av få minutter og uten særlig matlaging har du varm mat å spise. Godt måltid!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss frossen spinat
  • 0,5 stk. strimlet vårløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin , til steking
  • 50 g røkelaks

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, spinat og vårløk.
  2. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Brett omeletten dobbelt og hvelv den over på en tallerken.
  3. Rull sammen røkelaksskive til en rose og legg den sammen med omeletten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant