Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sterk sennep
  • 0,5 ss margarin
  • 3 stk. grønn frisk asparges
Del

Omelett med sennep og asparges

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve omelett fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts sterk sennep
  • 0,5 ss margarin
  • 3 stk. grønn frisk asparges

Slik gjør du

  1. Skrell asparges og kok dem møre i ca. 3 minutter.  Visp sammen egg, vann, salt og sennep.
  2. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i omelettrøren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  3. Legg asparges på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den brettes over.

Omeletten smaker ekstra godt med brød og urtesmør.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant