Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølselapskaus

Pølselapskaus

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. melen potet
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot i terninger
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 300 g kjøttpølse
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lapskaus er raskt og enkelt å lage, og er populært hos både små og store. Her har vi brukt kjøttpølser i lapskausen, men du kan like gjerne bytte ut pølsene med litt rester av kylling eller annet kjøtt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. melen potet
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot i terninger
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 300 g kjøttpølse
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne lapskausen med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Vil du lage ekstra lettvint pølselapskaus kan du bruke ferdig lapskausblanding. Om du synes lapskausen blir litt tynn, kan du røre inn litt litt potetmospulver og koke opp på nytt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 22:24:09