Ingredienser

  • 1 pk kjøttpudding
  • 1 stk. brokkoli
  • 500 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Kjøttpudding med soppstuing

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Hverdagens travle tidsskjema krever av og til noen enkle løsninger. Denne enkle retten passer for deg med mye på tapetet og som av og til trenger enkle løsninger på kjøkkenet. Kjøttpudding er digg!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 1 pk kjøttpudding
  • 1 stk. brokkoli
  • 500 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok brokkoli i lettsaltet vann.
  2. Skjær kjøttpudding i skiver og stek dem i en stekepanne. 
  3. Del sopp i båter og stek den godt sammen med finhakket løk. Ha på salt og pepper og hell over fløte. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant