Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kålsalat med kokos og macadamianøtter

Rødkålsalat med kokos og macadamianøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 80 g macadamianøtter
  • Finrevet skall og saft av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje eller rapsolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne salaten av rødkål med fersk kokos og lime er rask og enkel å lage, og et friskt og syrlig tilbehør til retter av kylling eller svin. Og serverer du salaten i en kokosnøttskallet, kan du jo drømme deg bort til en sydhavsøy!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finsnittet rødkål
  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 80 g macadamianøtter
  • Finrevet skall og saft av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje eller rapsolje

Slik gjør du

  1. Finsnitt rødkålen med en skarp kniv eller ostehøvel.
  2. Riv fersk kokosnøtt på et rivjern.
  3. Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Bland inn olje, og smak til med limesaft, salt og pepper.
Får du ikke tak i fersk kokos så kan du bruke kokosmasse eller kokosflak i steden. For å få fram mer smak og aroma kan du riste kokosen i en tørr stekepanne til den begynner å bli gyllen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 06:39:47