Lagre

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 skiver brie , eventuelt gulost, camembert eller blåmugg

Basilikumdressing:

  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Tomatsalat:

  • 4 stk. plommetomat
  • 0,5 bunt snittet vårløk
  • 0,5 glass kalamataoliven uten stein
  • 1 ss olivenolje
Del

Gratinert svinebiff med tomatsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fordi det fortjenes! En fargerik og smaksrik middagsrett av gratinert svinebiff med tomatsalat. Med slike middagsretter kan det gjerne være flere hverdager. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Pai med tomat og brie

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 skiver brie , eventuelt gulost, camembert eller blåmugg

Basilikumdressing:

  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Tomatsalat:

  • 4 stk. plommetomat
  • 0,5 bunt snittet vårløk
  • 0,5 glass kalamataoliven uten stein
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Bruk en stavmikser og kjør basilikum, hvitløk og olje sammen til en dressing, smak til med salt og pepper.
  2. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side. Legg på brie når du snur biffen for siste gang.
  1. Skjær tomat i grove biter og snitt vårløk, bland tomat og vårløk sammen med oliven i en bolle. Ha på litt olivenolje og grovkvernet pepper.

Server med landbrød og god olivenolje.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant