Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chiliglaze

Chiliglaze

Ingredienser

  • 2 dl søt chilisaus
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 3 ss riseddik
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili

salt og kvernet pepper

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pensle chiliglaze på kylling, kalkun eller svin for å få en ekstra spennende smak. Sausen kan brukes både som marinade, dipsaus eller til glasering.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 dl søt chilisaus
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 3 ss riseddik
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene og sett sausen kaldt til servering. Reguler styrken med mengde hvitløk og chili du tilsetter.
Du kan også blande sausen med masse finhakket koriander eller rømme/yoghurt og få en helt ny saus!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 23:21:30