Ingredienser

  • 3 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. egg
  • 2 ss griljermel
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking
  • ca. 0,5 stk. romanosalat
  • 1 stk. avokado
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ts flaksalt eller kvernet salt
Del

Sprøstekt kyllingfilet på avokadosalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en nydelig salat med sprøstekt kyllingfilet på toppen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 3 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. egg
  • 2 ss griljermel
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ss margarin til steking
  • ca. 0,5 stk. romanosalat
  • 1 stk. avokado
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ts flaksalt eller kvernet salt

Slik gjør du

1. Skjær kyllingfiletene i strimler. Vend dem i sammenpisket egg og deretter i griljermel. Dryss på salt og pepper.
 
2. Skjær løken i båter. Stek kylling og løk i middels varm panne med smør i 2–3 minutter.

3. Riv salatbladene i biter og bland dem med avokadoskiver, presset hvitløk, olje og parmesan. Dryss over grovt salt.

Server sprøstekt kyllingfilet sammen med salaten og litt rømmedressing.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant