Sprøstekt kyllingfilet på avokadosalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Lag en nydelig salat med sprøstekt kyllingfilet på toppen.

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfilet
  • 1 stk egg
  • 2 ss strøkavring
  • ½ stk løk
  • 2 ss margarin til steking
  • ca. ½ stk romanosalat
  • 1 stk avokado
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ts flaksalt eller kvernet salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingfiletene i strimler. Vend dem i sammenpisket egg og deretter i brødrasp. Dryss på salt og pepper.
 
2. Skjær løken i båter. Stek kylling og løk i middels varm panne med smør i 2–3 minutter.

3. Riv salatbladene i biter og bland dem med avokadoskiver, presset hvitløk, olje og parmesan. Dryss over grovt salt.

Server sprøstekt kyllingfilet sammen med salaten og litt rømmedressing.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.