Snaddersandwich

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er snaddermat, både dagen derpå og andre dager du er litt fysen...

Ingredienser

  • 2 stk ciabattabrød
  • 8 skive hamburgerrygg
  • 1 ss majones
  • 1 ss sennep
  • 4 skive bacon
  • 4 skive mozzarella
  • 4 stk frisk sjampinjong i skiver
  • 2 stk plommetomat
  • 12 pk ruccula

Slik gjør du

1. Skjær soppen i skiver og brun den i pannen sammen med baconskivene.

2. Del ciabattabrødet og smør på med en blanding av majones og sennep.

3. Legg hamburgerrygg, bacon, brunet sopp, tomatskiver og mozzarella.

4. Sett ciabattabrødene i ovnen på sterk varme, til osten smelter. strø på litt ruccula og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.