Salat med skrei og bakt paprika

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med rester igjen etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

Ingredienser

  • 400 g kald, kokt skreifilet
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 2 stk vårløk
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 ss kapers
  • 4 stk hardkokte egg

Dressing

  • saft av 1 stk sitron
  • 0,5 stk finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts sukker
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Fjern skinn og bein og del fisken i biter med fingrene.
  2. La paprika renne godt av seg og skjær den i strimler. Finkutt vårløk.
  3. Legg alle ingrediensene pent opp på et fat.
  4. Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
  5. Hell dressingen over salaten rett før servering. Dryss over litt kvernet pepper. 

Server gjerne med godt brød.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.