Ramsløkpuré Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid 40–60 min Akkurat når varmen begynner å få tak er det ramsløktid. Denne ville løkplanten med markant smak kan dekke hele skogbunnen der den trives, og da er det bare å skynde seg ut og sanke! Ramsløkpureen tar vare på den gode ramsløksmaken i mange måneder. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser 1⁄2 kg blader av ramsløk 2 ts salt 21⁄2 dl rapsolje Slik gjør du Skyll av ramsløkbladene og tørk dem godt. Kutt vekk evt grove stilker og grovkutt bladene. Kjør alle ingrediensene i hurtigmikser eller med stavmikser til en jevn purè. Tilsett mer olje om du vil bruke puréen som dressing. Hell på glass og skru på tette lokk. Oppbevar kaldt. Kan også fryses. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.